En Suveren Kombinasjon Av Kjøreegenskaper og Drivstofføkonomi Som Tar Norge Med Storm

Trondheim, 13-12-2012 Norge – Honda har kommet seg fra jordskjelvkatastrofen som sendte den japanske bilprodusenten tilbake i mars 2011. Honda Norge vil trolig bringe nye og oppdaterte produkter til markedet slik at de vil endre sitt ansikt i 2013 og utover.

Honda Norge

Honda Norge

Honda Norge tilbyr Honda civicHonda Jazz  som er en Hybrid og romslig bil og flott til bilkjøring.

Honda Civic

Honda Civic

honda Jazz

honda Jazz

Accord. Helt ny i 2013, Accord er posisjonert for å kjempe tilbake i det mellomstore segmentet og det har de lykkes lang i. Toyota Camry er den flerårig lederen, og har kjempet med Nissan, Ford, Hyundai og Kia om salget. Honda sier at de vil være i stand til å bygge og selge 350 000 enheter årlig. Det vil ikke bli produsert noen diesel modell, siden Honda har bestemt seg for å skrote de planene.

Element. Borte, men ikke helt glemt, kan en ny bil som ligner på Elementet godt komme ut i 2015. Salget på elementet startet sterkt, men begynte etter hvert og bli dårligere. Den gangen det var en nedgang i 2011, så den gang så populære bilen fikk et fall på 25 prosent av de tidligere tallene. En ny modell, produsert på samme plattform som den kompakte Civic er nå på tegnebrettet. Du vil se den hvis Honda i Amerika kan overtaler hovedkontoret at den nye modellen vil selge. Gjør de den til en hybrid, så vil de klare dette.

Roadster. Ikke siden S2000 har Honda hadde en spennende roadster for salg. En ny modell er under utvikling, og vil trolig inneholde en midtstilt motor med bakhjulsdrevet design. Motor Trend har gått så langt som å foreslå at det vil være en sammenslåing av Beat og S2000, en kompakt sportsbil som vil gi Honda et løft der de bruker dagens teknologi.

Ridgeline. Vi har fått høre fra en god kilde at Ridgeline lastebilen vil være med i produksjonen. Den gode nyheten er at en oppdatert modell vil bli lansert i løpet av de neste 12 til 18 månedene. Den dårlige nyheten er at den samme lastebilen ble introdusert i 2006 og blir solgt i dag.

Lux modell. Det har gått rykter om at Honda ville komme med en sedan som vil ta over for Accord og som vil konkurrere med Toyota Avalon, Buick LaCrosse og Hyundai azera. Med økte offentlige MPG rangeringer, så er dette den eneste måten Honda kan gjøre denne overgangen ved å selge de som en hybrid modell. Det er en mulighet at Honda trolig vil bruke plattformen som Accord er produsert på. En modell drevet av en 3,5-liters V-6 bensinmotor koblet sammen med elektriske motorer kan være en nisje, men svært lønnsomt.

Dersom du ønsker å vite om prisliste se her 

Om Honda:
Honda startet som et lokalt selskap med en global visjon. Nå er selskapet en global aktør med en lokal visjon. Honda har innsett at kundenes behov varierer fra land til land og har derfor en tydelig regional strategi for å utvikle og fange opp ønskene på det lokale markedet.
Ved spørsmål og problemer må du i første omgang kontakte Hondas forhandlere og verksteder.
Forhandlere og verksteder
Generalagent:
Honda Motor Europe – Norway
Pb 1534
3007 Drammen
Tel 32 25 48 00
Fax 32 25 48 01
Epost:  honda-norge@honda-eu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 5 =