Lidelse av Fobi i Plastisk kirurgi

De færreste ser frem til å gjennomføre en plastisk kirurgi. Likevel øker antallet mennesker som faktisk velger å gå under kniven, det kan være et keisersnitt eller annen form for plastisk kirurgi. Det er alltid et element avfrykt som svever et sted på baksiden av sinnet. Plastisk Kirurgi blir gjennomgått for grunnleggende helse eller flere kosmetiskegrunner. Det innebærer injeksjoner, bedøvelsesmidler, snitt, kutt, masker ogsting, som alle kan framprovosere et element av frykt for pasienten.

Noen mennesker lider av fobi, andre er litt pysete angående blodprøver også videre. Selv en person som er minst utsatt for frykt eller angst er uunngåeligklar over risikoen forbundet med kirurgi. Selv de vil føle litt når de skalunder kniven ved en opperasjon. Den beste typen pasient fra kirurgens perspektiv er en som både er godtinformert og avslappet. En avslappet pasient er en god pasient.

Er du avslappetetter opperasjonen også, så vil helbredelsestiden bli mye kortere. Dette erbevist igjennom forskning. Angst og frykt vil selvfølgelig komme i veien for ro. Hvis du føler degengstelig eller redd før operasjonen er det viktig å se etter måter å beroligedine følelser og endre perspektivet. Hypnose har vist seg å være svært gunstigi denne sammenhengen. Hypnose er en tilstand av avslapning for hele kroppen og sinnet. Hypnose girtilgang til din underbevissthet og lar deg sette inn positive tanker og bilderder som du kan instinktivt tenke på senere.

Det å lytte til en hypnoseinnspilling er en veldig enkel måte å endre holdning til operasjonen ogovervinne din frykt og angst. Du kan også bruke hypnose etter operasjonen for å hjelpe din helbredelse og gjenoppretting. Hypnose er naturlig, normal og enkel å bruke. En ekstra bonuser at det har ingen negative bivirkninger. Hypnose vil hjelpe deg mye i en sliksituasjon.

Om plastiskkirurgi.nu: Plastikkirurgi.nu drives av den svenske mediebedriften Frontline AB, som ble grunnlagt i 1999. Fronlines forretning drives med fokus på utvikling og produksjon av egen emneorientert digital media. Våre informasjonsportaler og webbaserte register gir offentligheten opplysende og lærerike opplevelser, samtidig som det er en fokusert mediekanal som lar leverandøren presentere sitt budskap for en målgruppe som allerede finner informasjonen interessant. Frontline har i dag sin virksomhet i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Spania og England. plastikkirurgi.nu tilbyr løsninger for diverse problemer med plastisk kirurugi og handler om kosmetiske kirirgi, neseoperasjon , mageplastikk , botox , liste over plastisk kirurger i Norge og veiledning om kosmetisk tannpleie og tannbleking . Besøk plastikkirurgi.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − three =