Nordbakken Handel Annonserer Iphone 5 Deksel

Nordbakken handel annonserer produkter til iphone 5. Mobil teknologi er en industri som utvikler seg raskt og flere og flere mennesker kjøper seg smarttelefoner og mobile enheter for både personlig og forretningsmessig bruk. Betydelige summer blir brukt til å investere i å bevæpne næringslivet med den nyeste teknologien for å hjelpe til med deres daglige virksomhet. Funksjoner og bruksområder for mobile enheter gjør dem attraktive for barn, voksne, personlige og forretningsmessige brukere, og en av de mest attraktive enheter som er tilgjengelig for øyeblikket er iphone 5

Ved hjelp av høykvalitets materialer, har Apples iPhone 5 kjemisk styrket glass foran og bak, kombinert med en metallstripe som går rundt kantene. Dette metallet fungerer også som en dobbel antenne, som gir håndsettet trådløs tilkobling. Mens designet er spektakulært og mobilen føles robust, du bør ta noen forhåndsregler for å beskytte den best mulig.

Glasset føles tøft og metallet gir et ”industri” utseende som betyr holdbarhet, men til tross for Apples insistering på at iphone 5er mer holdbar enn andre tilgjengelige mobiler.

IGadgets.no tilbyr deksler til iphone 5 og tilbehør.  “Vi får inn mange ulike iPhone 5 deksler og annet iPhone 5 tilbehør. Gunstige fraktbetingelser har vi ved å tilby gratis frakt på ordre på over kr 100,- På ordre under dette beløpet følger vi Posten sine priser.” – sier daglig leder.

 iGadgets.no er drevet av Nordbakken Handel. Deres  mål er å ha fornøyde kunder som kommer tilbake til Nordbakken handel. Dette ønsker de å oppnå med lave priser, gunstige fraktbetingelser, rask og pålitelig kundeservice og gode varer. Lave priser skal de oppnå ved direkte import fra fabrikker rundt omkring i verden. På denne måten unngår de  fordyrende mellomledd.

For mer informasjon kontakt IGadgets.no

Nordbakken Handel
Granbakken 81
1386 Asker

Org.nr 996 378 470
Kontonr. 9710.28.33620
www.iGadgets.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =