Opplev En Fantastisk Safari i Sør Afrika

Tambo Safari tilbyr en fantastisk safari i Sør- Afrika. Enten du feirer en anledning som en bryllupsreise, bryllupsdag eller er bare du er ute etter en ferie, vil en afrikansk safari i Sør-Afrika tilbyr deg en rekke romantiske steder. Den naturlige skjønnheten i Sør-Afrika er utenfor din fantasi. Du kan velge å bruke tiden på en afrikansk safari i Sør-Afrika ved å bo i en luksuriøs innkvartering i nærheten til vinland, et område av utsøkt skjønnhet med en rekke vingårder og vin eiendommer. Eller du kan finne ut hvor atlanterhavet møter det indiske hav ved Cape Point.

Den romantiske karakteren av Cape Town

Når et par forestiller seg en romantisk ferie sammen, drømmer de om vakre steder med spektakulær utsikt og lidenskapelige utflukter. Med en afrikansk safari blir denne drømmen til virkelighet. Cape Town er Sør-Afrikas mest naturskjønne og mangfoldige by. Byen tilbyr overnatting fra luksuriøse hoteller til luksus strandvillaer. Victoria og Albert Waterfront viser spektakulær utsikt over Table Mountain og det er her du finner de flotteste butikkene og de fine restauranter. Med en by som tilbyr så mye, er det ikke rart at en afrikansk safari i Cape Town kan tilby mye i din ferie.

En afrikansk safari i KwaZulu Natal

Ingen romantisk Safari i Sør-Afrika ville være komplett uten et besøk til KwaZulu Natal som tilbyr flora og fauna. Her kan du finne sandstrender, fjell og våtmarker. Her kan du være med på fotturer i fjellene Drakensberg hvor du kan se gamle hulemalerier og sjarmerende kunst og håndverk.

Om Om Tembo Safari:

Sanne Brandi og Hans Lykke Gregersen eier tembo-safari.no og tilbyr flotte reisepakker som safari Kenya : Det perfekte safariland med Afrikas største konsentrasjon av ville dy.

Safari Tanzania Safari med engesktalende Guide

safari botswana: Formidabelt safariland med Okavango-deltaet, Afrikas diamant, og Victoria Falls

safari uganda: Safariopplevelser i særklasse – i landet som Sir Winston Churchill så treffende beskrev som Afrikas perle

safari madagascar: Madagaskar er Noahs Ark midt i Det indiske havet og regnes som en av de siste paradis på jord

safari zambia: Nye spændende Tembo Safari programmer er på trapperne.

 Kontakt Informasjon
Telefon: +45 7070 2797
Mandag til fredag: 09-18
Helg: 09-18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =