Personvern

Ditt personvern er av største betydning for oss på PRNorway.com. For å beskytte ditt privatliv, forklarer dette varselet vår online informasjon og de valgene som er åpen til deg om hvordan informasjonen blir innhentet og brukt. Dine personlige opplysninger vil ikke bli gitt bort til noen andre organisasjoner for profitt eller andre måter.

Denne praksisen er ikke bare for å beskytte oss selv, men for å beskytte deg når du besøker nettstedet vårt.

Innsamling av personlig informasjon
Når du besøker prnorway.com, vil IP-adressen bli logget sammen med datoer og klokkeslett. Denne informasjonen blir bare brukt til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukerens bevegelser og samle bred demografisk informasjon til internt bruk. Viktigst er noen registrerte IP-adresser som ikke er knyttet til personlig identifiserbar informasjon.

Lenker til tredjeparts nettsteder
Vi har tatt lenker på dette nettstedet for din bruk og referanse. Vi er ikke ansvarlig for retningslinjer på disse nettstedene. Du bør være oppmerksom på at personvern av disse nettstedene kan avvike fra vår egen.

Endringer i denne personvernerklæringen
Innholdet i denne uttalelsen kan endres når som helst, etter eget skjønn.

Hvis du har spørsmål angående personvern av prnorway.com, så kan du gjerne kontakte oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Klikk tilbake til PR nyheter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =