Tanzania Safari i Zanzibar Med Tembo Safari

Tembo safari annonserer reisepakke til Zanzibar i Tanzania. De tilby forskjellige safari pakker i Afrika. Tanzania er en av verdens største dyreliv destinasjoner, og også hjem til Afrikas største og mest kjente reservater og nasjonalparker. En tur på safari rundt Tanzania er ofte ledsaget av et ekstra par dager strandferie på den tropiske øya Zanzibar som fungerer som det beste eventyret, etterfulgt av total avslapning.

safari Zanzibar

Når du drar på safari i Tanzania

kan du forvente å reise mye, og tilbringe mye tid i et transportmiddel mellom parker. Dette høres kanskje ikke så spennende ut, men spenningen av å se dyr når du utforsker landet, kombinert med å ta av bilder av alle dyrene og landskapet vil gi deg mange flotte minner og opplevelse. Dette er grunnen til at mange mennesker liker å kombinere en tur til den svært nære øya Zanzibar når de er på safari i Tanzania. Å se alle de fantastiske afrikanske dyrene i deres naturlige habitat, uberørt av mennesker er absolutt noe man må oppleve.

tembo-safari-sanne-og hans

“På Zanzibar kan du bo på et fantastisk og godt ventilert hotell med en tropisk strand rett utenfor døra. Her kan du slappe av og vente på å få drinker og snacks servert, og nyte måltider med levende lys i en åpen restaurant slik at sjøbrisen  kjøler deg ned. Det er mange aktiviteter du kan gjøre på denne spennende øya også. Du kan dra på snorkling i noen av de mest fantastiske korallrev, til surfing eller få en god massasje mens du ligger på stranden.” sier Hans

DENNE SAFARIEN INNEHOLDER:

Fly fra Norge til Kilimanjaro.
Alle kjente skatter og avgifter.
Måltider og drikkevarer på hovedflystrekningen.
Underholdning på flyet (enkelte fly har ikke TV-skjerm ved hvert sete).
7 overnatninger i Tanzania med helpensjon.
4×4 safaribiler (LandCruisers).
Alle entreer til safariparker og reservater.
Mineralvann på safariene.
Fly fra Arusha til Zanzibar.
5 overnattinger på Zanzibar med halvpensjon.
Transport t/r til Resort.
Fly fra Zanzibar og hjem til Norge
Måltider og drikkevarer på hovedflystrekningen.
Underholdning på flyet (enkelte fly har ikke TV-skjerm ved hvert sete).

Pris basert på avreise fra Oslo. Tilegg for avreise fra Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim NOK 1000,00 per person
Tanzania er en av verdens største dyreliv destinasjoner, og også hjem til noen av Afrikas største nasjonalparker. En safari tur til Tanzania er ofte ledsaget av et ekstra par dager strandferie på den tropiske øya Zanzibar som gir eventyr, etterfulgt av total avslapning.

Om tembo safari

Sanne Brandi og Hans Lykke Gregersen, et fotoforhandler-ektepar fra Viborg, dro i 1999 på safari i Afrika.De opprettet Tembo safari på nettet og tilbyr reisepakker til Tanzania, Botswana, Zambia, Kenya, Namibia, Sør Afrika og Zimbabe.

Kontakt: 

Teglmarken 149
8800 Viborg
 Danmark

+45 7070 2797

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =